Aktuellt

16
Nov

Mission Lifeforce – bli Jordens beskyddare

Äntligen har Earth Protectors Trust Fund blivit verklighet. Detta globala initiativ gör det möjligt för vem som helst att bli Jordens beskyddare, genom att bidra till att finansiera små ö-stater att delta i Internationella Brottmålsdomstolen i Haag och där lyfta frågan om ekocid som brott. Mission Lifeforce tar både crowdfunding och namninsamlingar till en ny nivå.

Läs mer, se klippet och bli en av alla Earth Protectors www.missionlifeforce.org

Som Jordens beskyddare bidrar du till att:

  • Finansiera små ö-stater. De folk vars landområden är mest utsatta för klimatförändringar kan få hjälp med juridiskt och ekonomiskt stöd till att delta i Internationella Brottsmålsdomstolens partsmöten där de kan föreslå ekocid som brott, jämställt t ex brott mot mänskligheten.
  • Skydda beskyddarna. En global rörelse av Earth Protectors innebär en plattform för aktivister världen över att försvara naturen mot förstörelse, och påtala att ny lagstiftning på högsta nivå krävs. Dessutom kan dokumentet varje Earth Protector Trustee får, användas som stöd i domstol i de fall aktivister åtalas när de står upp för Jordens rättigheter. Det blir ett kraftfullt budskap till världens domstolsväsende om att vi inte kommer att stillatigande se på när naturen hotas. Lär mer om det här.  

You are donating to : End Ecocide Sweden

How much would you like to donate?
SEK200 SEK500 SEK1 000
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
Loading...